Over vera
legal copywriter & contentspecialist.

Hoi, ik ben Vera Schipper. Met krachtige legal content, help ik advocaten en juristen bij het bereiken van hun ideale cliënt. 

Vera - Legal copywriter & contentmanager

Ik ben overtuigd van de kracht van content.

Maar die kracht ervaar je alleen als jouw verhaal naadloos aansluit op jouw doelgroep. Ik zorg ervoor dat jouw blogs, whitepapers en andere content jouw ideale cliënt bereikt én overtuigt. Content die converteert en jouw verhaal het werk laat doen. 

Benieuwd naar mijn achtergrond? Check m’n LinkedIn-profiel

Ik spreek jouw taal


Met mijn juridische achtergrond maak ik van elk aangeleverd onderwerp heldere, doelgerichte content. Zo zorg ik ervoor dat jouw expertise helder en overtuigend overkomt, terwijl jij je kunt focussen op jouw kernactiviteiten.

Resultaatgericht


Online content moet aansluiten bij de doelgroep. Anders is het niet alleen een gemiste kans, maar ook een verspilling van tijd en middelen. Mijn focus ligt op het maken van relevante en begrijpelijke content die je cliënt overtuigt van jouw expertise.

Samenwerking


Een goede samenwerking staat centraal in mijn aanpak. Jouw unieke visie gecombineerd met mijn expertise zorgt voor content die jouw digitale groei stimuleert. Samen maken we het verschil, zonder dat het jou veel tijd kost.

Zozitwet


Niet alle kantoren beschikken over de kennis, tijd en middelen om hun expertise vindbaar te maken. Daarom heb ik het initiatief genomen voor de oprichting van het platform ZoZitWet. Dit platform maakt juridische expertise toegankelijker en versterkt tegelijkertijd de online zichtbaarheid van advocaten.

Ik werk samen met experts in tech en design. Vanuit het innovatieve Strijp-S, zorgen we samen voor concrete resultaten die aansluiten bij jouw behoeften. Synergie is hierbij het sleutelwoord.